در اين مراسم که اسفنديار رحيم مشايي، مشاور رئيس جمهور و رئيس دبيرخانه جنبش عدم تعهد، جمعي از سفراي کشورهاي خارجي و تعدادي از سرمايه گذاران داخلي و خارجي و چند تن از استانداران کشور نيز حضور داشتند، دکتر ملک زاده، اضافه کرد: استفاده از ديپلماسي نفت علي رغم اهميت آن، نمي تواند تضمين کننده صلح جهاني باشد بلکه اين ديپلماسي گردشگري است که صلح و امنيت در جهان را به ارمغان مي آورد.
وي با اشاره به اهميت و جايگاه گردشگري و همچنين برنامه هاي مهم سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: يک واقعيت محض در سطح بين الملل با عنوان بيکاري وجود دارد که توسعه گردشگري مي تواند فرمول و دواي بيکاري باشد.
ضمن اينکه اين سازمان مي تواند با ايجاد بازارچه هاي صنايع دستي علاوه بر معرفي هنرهاي سنتي زيباي ايران در حوزه بازرگاني و صادرات نيز فعال بوده و باعث ايجاد اشتغال و درآمدزايي شود.
ملک زاده با بيان اين که ميل به سفر به عنوان يک غريزه در انسان ها وجود دارد خاطر نشان کرد: به دليل اهميت ميل و غريزه، گردشگري از اهميت بالايي برخوردار است که تعطيل بردار نيست و مادام العمر است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه صحبت هاي خود با تاکيد بر اينکه استفاده از ديپلماسي گردشگري باعث کاهش تنش هاي سياسي مي شود، اضافه کرد: به نظر مي رسد بخش خصوصي بايد به صورت جدي و تمام قد وارد حوزه سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شود.
معاون رئيس جمهور در بخش ديگري از صحبت هاي خود با بيان اين که اقدامات و اتفاقات بسيار خوبي در دولت نهم و دهم در خصوص سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري صورت گرفته است، اضافه کرد: سرمايه گذاران با استفاده از حمايت هاي دولت و بسته هاي تشويقي توانسته اند اقدامات خوبي را در اين خصوص انجام دهند.
دکتر ملک زاده در ادامه با اشاره به جايگاه صنعت گردشگري در اقتصاد جهاني افزود: گردش مالي صنعت گردشگري فراتر از صنعت است و به گونه اي که در قرن حاضر گردش مالي گردشگري بيش از 2 ترليون دلار خواهد رسيد.
وي همچنين با اشاره به برگزاري نمايشگاه فرصت هاي سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطر نشان کرد: در اين همايش و نمايشگاه بين المللي بسته هاي سرمايه گذاري به ارزش4 هزار و 800 ميليارد تومان ارائه خواهد شد.
وي با تاکيد بر حمايت از سرمايه گذاران اضافه کرد: سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يک اتفاق خوشايند و مبارکي است که بايد از آن حمايت کرد.
به گزارش ميراث آريا، در سومين همايش و جشنواره بين المللي سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري جديدترين و مهم ترين فرصت هاي سرمايه گذاري در سازمان ميراث فرهنگي کشور معرفي خواهد شد.
اين نمايشگاه از 16 تا 18 اسفندماه سالجاري در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران برگزار مي شود.
/108
انتهای پیام/